Hals Lokalavis: Nyt lagerhotel i Vester Hassing

“De nye depotrum henvender sig til både private og erhverv. De etableres i størrelser på henholdsvis 2, 5, 10, 15 og 20 kvadratmeter.”

Læs hele artiklen >>

Lagerhotel i Nordjylland

Opbevaring Nord fordobler lagerpladsen

Mens Opbevaring Nord i Holtet i efteråret 2015 slog dørene op i den tidligere grovvarebygning på Aalborgvej, så er lagerhotellet så at sige ved at drukne i succes. Efterspørgslen på opbevaringsrum er så stor, at virksomheden nu næsten fordobler kapaciteten. 40 nye rum står 1. marts klar i en tilstødende hal. De nye rum bliver på henholdsvis 5 og 10 kvadratmeter ligesom syv såkaldte golfrum på hver 2 kvadratmeter er under etablering. I forvejen er der også lagerrum på 6 og 15 kvadratmeter.
“Interessen for at leje depotrum har langt overgået vores forventninger”, fortæller Heine Wammen, som står for den daglige drift.

“Vi har kun været i gang i halvandet år, og allerede nu har vi en belægningsprocent tæt på 100. Alt tyder på, at efterspørgslen fortsætter. Derfor tager vi nu endnu en hal i anvendelse”, tilføjer Heine Wammen. Han beretter videre, at de nye rum laves i stil med de eksisterende med en væghøjde på 2,5 meter.

“Mange efterspørger også helt små rum med plads til vinterdækkene eller golftasken. Det er årsagen til, at vi nu forsøger os med rum på 2 kvadratmeter”.

Med udvidelsen kommer lagerhotellet op på i alt 90 depotrum.

Nyt fra Opbevaring Nord

I næste uge begynder vi på endnu en udvidelse af Opbevaring Nord.
Vi har haft stor succes med vores udlejning af depotrum til private og erhverv siden vores start i oktober 2015. Vi løb hurtigt tør for plads og har pt. alt udlejet.

Vi udvider nu vores lagerkapacitet med mere end 50% i en helt ny hal. Vi bygger rum i forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser så alle kan være med. Nøjagtig efter samme koncept som vi startede i 2015.

Vi tilbyder stadig flytning, trailerudlejning og opbevaring af biler, både, mc og camping gennem vores samarbejdspartnere. Vi takker vores kunder og interesserede for den store opbakning og vi er snart klar til at servicere endnu flere private og erhversdrivende.

Fotos fra Opbevaring Nord

Priser på depotrum

Depotrum 2 m2: 5m3

kr. 200,-

Depotrum 5 m2: 12,5m3

kr. 425,-

Depotrum 10 m2: 25m3

kr. 625,-

Depotrum 15 m2: 37,5m3

kr. 900,-

Alle priser er incl. moms/måned.
Der tages forbehold for billed- og trykfejl.

Ring og forhør, vi matcher dine ønsker!

Opbevaring Nord